Voorleesavond

Hoewel het haar nerveus maakte dat ze geen idee had wat haar te wachten stond, voelde ze de opwinding stromen toen de avond eindelijk aanbrak. Weken had ze er op gewacht, al had ze het wachten afgewisseld met vele leuke, gezellige en spannende momenten. Maar desondanks was het idee aan de avond zelden helemaal uit haar gedachten. Misschien wel omdat ze eindelijk iets ging doen wat haar zo spannend en opwindend leek, dat ze zich niet kon voorstellen dat ze het daadwerkelijk ging doen. Als ze er al de kans voor kreeg. Want ze had eigenlijk geen idee hoe de avond zou gaan verlopen. Als er al wat gebeuren zou.

Het idee was langzaam ontstaan op twitter. Een "erotische voorleesavond". Een idee van wat mensen die ze volgde, en andere die ze niet volgde. Een idee waar ze vanaf het eerste moment enthousiast op gereageerd had. De erotische amateurschrijvers las ze met plezier, als was de schrijfstijl niet altijd om naar huis te schrijven. En misschien was het ook juist dat wel. Het rouwe, het directe. Als het maar niet te plat werd. En het groepje dat aangekondigd had om aanwezig te zijn en voor te lezen uit eigen werk, voldeden in elk geval, de ene op een andere manier dan de andere, aan dat profiel.

"Dresscode: super sexy" was afgesproken. Wat iedereen er precies onder zou verstaan, was haar niet duidelijk geworden. Ergens tussen naakt en supersexy maar strak gekleed. Zij wist al dagen wat ze aan zou trekken. Eerst had ze zich nog afgevraagd of het wel zou kunnen. Maar de knoop was doorgehakt. Zo zou ze gaan. Ze trok haar sexy zwarte setje aan, een mooie string met bijbehorende bh. Erover een rode slipdress, die het een wat hoerig effect gaf. Een effect dat ze compenseerde met de zwarte, zware laarzen tot aan de knieën, die een sm-meesteres niet zouden misstaan. Tevreden keek ze in de spiegel. "Yeah", ze voelde zich sexy. Zo sexy dat ze voelde dat haar kutje al een klein beetje nat werd. Snel liep ze naar beneden, pakte haar handtas en weekendtas, deed haar lange winterjas aan en vertrok.

Onderweg keek ze voortdurend op haar mobiele telefoon. De tweetjes gaven haar goede moed. Ze was niet de enige die onderweg was naar dat vreemde dorpje waar de avond plaats zou vinden. In een kleine parenclub notabene. Maar voor de avond was alleen de benedenverdieping afgehuurd. Zo was althans gezegd, al zou de bovenverdieping, waar de spannende kamers waren, wel toegankelijk zijn. Zij wist wat ze wilde. En met wie, al kende ze hem niet.

Op de parkeerplaats stonden een stuk of tien auto's. Gelukkig. Ze was niet de eerste. Ongemakkelijk en opgelaten had ze zich dan gevoeld. Desondanks liep ze met licht trillende benen naar de deur. Een wat oudere vrouw met een vriendelijke lach, gekleed in slechts een string en bh, liet haar binnen. "Hoi", zei ze. "Ik ben Jolande. Leuk dat je er bent. Wat is je naam?". Ze noemde haar twitternaam, die Jolande aanstreepte in een boekje. "De garderobe is om de hoek. Daar kun je je jas ophangen." Ze aarzelde. "Te sexy gekleed of juist niet lieverd?", vroeg Jolande. Ze knoopt haar jas los zodat Jolande het met eigen ogen kon zien. "Dat is prima lieverd. Zoals je ziet ben je niet de enige".

Aan de bar zaten een stuk of vijftien mensen, meer vrouwen dan mannen. In de deuropening nam ze hen in zich op. Van sexy jurk tot inderdaad alleen sexy lingerie bij de vrouwen, en van spannende slips tot strak overhemd met donkere broek bij de mannen. Een merkwaardige mengelmoes, maar eentje die, zo van het afstandje te zien, volkomen natuurlijk leek.

Een man van een jaar of 45 kwam op haar af. Knap, goed verzorgd, en gekleed in zwarte broek, wit overhemd en een zwart colbertje. Hij gaf haar een hand, kuste haar op de wangen. Een tinteling gleed door haar lichaam. Het gaf haar een geweldig sexy gevoel hem te kussen terwijl hij naar haar bijna naakte lichaam keek. "Je ziet er erg lekker uit moet ik zeggen." Hij nam geen blad voor de mond. "Dank je", zei ze. "Ik ben trouwens...". Hij legde zijn wijsvinger op haar mond voor ze haar naam kon uitspreken. "Sttt.... dat hoeven we nog niet te weten van elkaar".

Na twee glazen wijn kwam de eerste schrijfster op het kleine podium. Of beter, ze werd door haar meester op het podium getrokken. De meester in strak leren pak bleef naast haar staan terwijl de schrijfster, onderdanig en bijna naakt haar verhaal voor las. Het verhaal was niet geweldig en voorlezen was ook niet haar sterkste kant, merkte ze al na enkele zinnen. Haar blik dwaalde door de bar waar nu een stuk of vijfenwintig mensen zaten. Maar de man die haar ontvangen had zag ze helaas niet.

Na een half uurtje was het blijkbaar pauze. De lichten op het podiumpje werden gedempt en van achter de bar klonk muziek. Ze stond op en draaide zich naar de bar. Op haar linkerbil voelde ze ineens een stevige mannenhand. In een reflex wilde ze hem wegslaan, maar net voor ze zijn hand raakte, hield ze zich in en in plaats van de hand weg te duwen, legde ze de hare op die van hem en drukte hem iets steviger tegen haar naakte bil. Een heerlijke rilling ging door haar lichaam. De man achter haar streelde met zijn vingers zacht haar billen en zocht het dunnen stukje stof van haar string. Ze genoot terwijl zijn vingers tegen het stof de binnenkant streelden. "Wil je wat drinken?"

Ze schrok van zijn stem. Het was niet de oudere man die haar ontvangen had. Zijn stem klonk vele jaren jonger. Hij drukte zijn naakte lichaam tegen haar aan. Ze voelde zijn gespierde borst in haar rug, en zijn harde penis tegen haar billen. Ze deed een stap naar voren, draaide zich om en een stap naar achteren. Voor haar stond een jonge donkere god, met een lichaam dat ze alleen kende uit haar dromen en fantasieën. Ze vergat de wereld om haar heen. "Ja, ehhhhh, graag.... Een wijntje..... of twee". Ze giechelde. "En wie ben jij", vroeg hij. "Ik ben mr....". Nu was zij het die haar vingers op lippen legde. Het gesprek was geen gesprek, maar een flirt waarbij woorden overbodig waren. Ze streelde zijn lichaam en liet zijn handen over het hare gaan. Genietend van de prachtige man, de eerste man die ze ooit zag in een string zonder dat het haar afstootte. Een mooie man kon zelfs in string mooi zijn.

Het licht werd in de bar gedempt en op het podium weer hoger gedraaid, de muziek verdween zachtjes uit de lucht. Door het gordijn achter het podiumpje verscheen de man die haar ontvangen had. Hij droeg een losgeknoopte witte bloes, was verder naakt en zijn penis stond in half stijve toestand een klein beetje naar links. Een licht nerveus gegiechel van sommige vrouwen uit het zaaltje. In zijn hand had hij een ipad, waarvan hij langzaam begon te lezen.

Ze kende het verhaal. Het was haar verhaal. Ze pakte de hand van de jonge man naast haar en kneep er hard in. Hij kneep terug, draaide zijn mond naar haar oor en fluisterde "ken je het". Zij knikte, terwijl de adem in haar keel stokte. Kende hij het ook? Dit verhaal? En wist hij dat dit haar geile fantasie was? De fantasie waarvoor ze hier naar toe was gekomen? Ze kreeg geen tijd om te twijfelen. De jonge man stond op en trok haar mee omhoog. Hij leidde haar naar het podium.

"Hij deed zijn shirt uit, en gebruikte het als blinddoek voor haar ogen", las de man voor. Zij deed haar ogen dicht. Een zacht gefluit uit het publiek, terwijl ze voelde dat een zachte doek, was het het shirt van de verteller?, voor haar ogen schoof. De knoop tegen haar achterhoofd voelde stevig. "Hij stond achter haar en ze wist dat hij haar ging vastbinden. Nooit had ze gedacht dat ze dit zou willen. Maar ze voelde dat dit de lust was, het verlangen, dat haar bevrijden zou." Terwijl de oudere man de woorden las, voelde ze dat de jonge man op het podium deed wat voorgelezen werd. Gewillig liet ze haar lichaam knevelen aan de paal die ze vanaf het moment van binnenkomst op het podium had zien staan. De leren boeien voelden heerlijk geil om haar polsen en enkels.

"Hij kleedde haar uit. Voor haar zittend liet hij langzaam zijn tong in haar natte kut glijden. Neem me, schreeuwde ze. Neem me. Neem me diep en hard. Je maakt me zo geil. Stop je heerlijke geile pik in mijn kletsnatte geile kut.". De zinnen die hij las, waren haar gedachten. Haar gedachten, en haar werkelijkheid. Ze liet zich nemen door de jonge man en wist, dat de kleine groep aanwezigen, bijna net zo hard genoot van haar genot, dan ze zelf deed.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Nienke

Boswandeling

onbekend lang