Sweet

 


Nadat ze haar kinderen had uitgezwaaid, stormde ze de trap op. Ze kon niet wachten, kon zich nauwelijks meer inhouden. Ze rukte haar kleren van haar lijf, als ze haar minnaar was die al weken op zijn lozing wachtte, en zocht op de tast, onderin de la, haar favoriete setje.

Even streelde ze langs haar gladde, al vochtige kutje. Het verlangen om langer te spelen was groot, bijna te groot. Maar ze wilde hem niet laten wachten. De dag was toch al zo kort. Ze deed haar setje aan, trok kousen aan met jarretels en tot slot haar zwarte jurkje. Snel nam ze een foto in de spiegel en stuurde die naar hem. Hij reageerde vrijwel direct door zijn locatie te delen. Ze herkende het meteen: het was de plas waar ze in de zomer wel eens met de kinderen ging zwemmen. Alleen niet de kant waar het zandstrand was, maar de overzijde waar het bos tot aan het water reikte.

Ze deed haar lange jas aan. Hoewel het nog lekker najaarsweer was, leek het haar met het jurkje verstandiger om een jas aan te hebben op de fiets. Het jurkje was kort en schoof omhoog, en hoewel het haar aan de ene kant een opwindend idee leek dat haar stringetje bijna zichtbaar werd, leek dat haar minder verstandig in haar eigen straat. De buren zouden wel denken... :)

De plas was niet ver en tien minuten later stalde ze haar fiets in de stalling aan de zijde van het strand. Op een enkeling na die de hond aan het uitlaten was, was het uitgestorven. Ze tuurde naar de overkant, maar zag niemand. Op haar telefoon was geen nieuw bericht.

Het was een paar honderd meter lopen, om de plas heen, naar de locatie die hij gedeeld had. Toen ze de rand van het bos naderde, trilde haar telefoon.

"Knoop je jas los, trek je slipje uit en til je jurkje een beetje op."
Ze keek om zich heen. Was ze vergenoeg van het strand af? Liep er niet iemand toevallig in de bosjes die haar zou kunnen zien. Maar echt tijd om na te denken kreeg ze niet. "Nu" verscheen in beeld.
Ze bleef staan en knoopte haar jas los. Dat was, zeker met deze temperaturen, de kleinste uitdaging. Haar string was lastiger, als was het maar omdat hij bleef haken achter haar naaldhak. Maar met haar hand steun zoekend tegen een boom, slaagde ze er wel in. Even twijfelde ze wat ze met haar string zou moeten doen, alvorens ze besloot om hem toch in haar jaszak te stoppen. Tot slot schoof ze haar jurkje omhoog.
De lichte wind streelde heerlijk tegen haar middel. Als ze al niet opgewonden was, dan was ze dat nu wel geworden. "Waar zou hij zijn", vroeg ze zich af. Zou hij haar al kunnen zien? Een stoute gedachte, dat hij dicht bij haar zou staan, zou kijken terwijl hij met zichzelf speelde, maakte zich van haar meester. Ze sloot haar ogen en luisterde ingespannen. Maar het enige dat ze hoorde was de wind die de bladeren deed ritselen. Ze liep verder, wetend en voelen dat ze met elke stap dichterbij hem zou komen.

Met elke stap die ze zette, versnelde haar ademhaling. Ze hoopte dat hij zou kijken, dat hij haar zou zien. Niets liever wilde ze dan zich kwetsbaar aan hem tonen, aan hem laten zien tot het moment dat hij haar in zijn armen sloot en hij haar nemen zou, hard nemen zou. De herinneringen aan hun eerdere ontmoetingen flitsten door haar hoofd. Zijn heerlijke lach, zijn mooie lichaam. Zijn rug, zijn handen, zijn billen... alles aan hem deed haar verlangen.
Weer trilde haar telefoon. "Het jurkje mag nu ook wel uit. Evenals je bh."
Ze aarzelde, maar twijfelde geen seconde. Even probeerde ze om het jurkje uit te doen zonder haar jas uit te doen, al wist ze dat het onbegonnen werk was. En daarom zette ze een paar stappen opzij, zodat ze enigszins beschut werd door de bomen. Snel deed ze haar jas uit, trok het jurkje over haar hoofd, knoopte haar bh los en deed haar jas weer aan.
Het jurkje lag voor haar op de grond, en ze twijfelde wat ze ermee moest doen. Hoewel het niet veel was, vreesde ze toch dat het een onaantrekkelijke prop zou worden als ze het in haar jaszak stopte. Ze nam het op, vouwde het en legde het met haar bh onder een struik. Vervolgens greep ze in haar jaszak en legde haar string erbij. Ze keek even goed en nam de struiken en bomen in haar op, in de hoop de plek niet te vergeten.
"Loop maar verder, met je jas los."
Nog harder klopte haar hard. Ze voelde haar borsten bewegen bij elke stap. Ze voelde de zachte wind tegen haar schaamlippen.
Nadat ze een tiental meter gelopen had, hoorde ze geritsel achter zich. Ze draaide zich om en zag de struiken, waar ze haar kleding onder gelegd had, bewegen, alsof iemand er net was geweest. Maar ze zag niemand, hoorde niemand. Zou hij haar kleding meegenomen hebben?

Ze wist dat ze nu bijna bij hem moest zijn. Wat zou hij doen? Zou hij haar nog een opdracht geven? Zou hij ineens voor haar staan, of achter haar? Gekleed? Naakt met zijn grote penis die tegen haar billen zou kloppen als hij haar jas van achteren omhoog trok? Eén ding wist ze zeker. Ze zou verrast worden. De vraag was alleen hoe.

"Klik", klonk het en kort daarna nog een keer "klik". Ze draaide haar hoofd in de richting van het geluid. Bij de derde klik zag ze dat er iets glinsterde tussen de struiken. Bij de vierde klik wist ze wat het was. Het was het geluid van een fotocamera, het glinsteren was de weerkaatsing van de zon in de lens. Een opwindend idee.

Ze draaide haar lichaam in de richting van de lens en liet haar jas van haar linkerschouder glijden. Haar linkertepel lag volledig bloot, stijf van de opwinding. Ze plaatste haar benen iets verder uit elkaar en duwde haar onderbuik iets naar voren, zodat haar glinsterende gladde poes net iets beter te zien was. Met haar handen greep ze haar haar, duwde het naar achteren en liet het los, schuddend met haar hoofd. Ze danste, danste voor hem, danste op de tonen van haar eigen geilheid. "Klik, klik, klik", klonk het, steeds sneller. Het klikken leek op het ritme van zijn stoten, hard, snel, diep en intens. Stoten waar ze naar verlangde, stoten die ze wilde. Nu. Hard. Veel.

Met haar rechterhand streelde ze even tussen haar benen en met duim en wijsvinger drukte ze haar schaamlippen verder van elkaar. Ze wilde dat hij naar binnen keek, ze wilde dat hij elke druppel van haar geilheid vastlegde.


Reacties

Populaire posts van deze blog

Nienke

Boswandeling

onbekend lang